Website van Eke van Batenburg

hier

Dood=Leven

Hieronder ziet u alleen kleine afdrukjes, zogenaamde thumbs.
Als u daarover "hovert" ziet u eronder de grotere versie.

U kunt er ook op klikken; u krijgt dan rechtsboven die grotere versie permanent te zien.
Door over die permanente foto te "vegen" (kan ook met de muis!) komt de vorige of de volgende in beeld.

En als u ontspannen in uw stoel achterover wilt leunen kunt u op het rennende mannetje boven die permanente foto klikken waarna alle foto's in een rustig tempo voorbij komen.

In 2014 raakte ik "aan de paddestoel" door een exkursie met Hans Adema. Ik ben toen in november heel enthousiast paddestoelen wezen verzamelen, nou ja, alleen foto's van paddestoelen. En Hans was zo aardig om ze voor me te determineren want dat vond ik heel moeilijk.

Ik stond versteld van de vormenrijkdom op zo'n beperkte plek (Leiden e.o.). En hoeveel diversiteit er in één maand te vinden is door een ongetrainde zoeker zoals ik.
Hieronder laat ik een deel zien van de oogst, voornamelijk verzameld in en rond Leiden in november 2014. Daar zijn nog wat paddestoelen aan toegevoegd die ik op mijn reizen heb gefotografeerd.

In augustus/september 2015 mocht ik een selektie van mijn paddestoelen exposeren bij O.T.V. (Onderlinge Tuin Vereniging) aan Vlietweg 66T. Mocht u daar op zaterdag of zondag in de buurt zijn, loop dan eens de kantine binnen (open 15:00-17:30) om te kijken


 

-

©